Трамп залишився без номера в готелі на саміті G20

Співробітники США не встигли вчасно забронювати для Дональда Трампа номер в готелі, на час проведення саміту G20 в Гамбурзі

Про це повідомляє Independent.

У повідомленні йдеться, що співробітники Білого дому не встигли вчасно забронювати номер для президента США Дональда Трампа та його делегації в жодному з готелів Гамбурга на час проведення саміту G20, оскільки занадто пізно почали перейматися цією проблемою.

Співробітники Білого дому, відповідальні за розміщення Трампа, мали намір поселити його в готелі класу люкс Four Seasons, але на відповідні дати проведення саміту 7 і 8 липня всі 156 номерів виявилися повністю викуплені делегацією з Саудівської Аравії. Також арабська делегація забронювали кілька номерів в Hotel Renaissance і в The Westin, залишивши амереканців нізчим.

Як зазначається, в результаті Дональд Трамп зупиниться в гостьовому будинку сенату в Гамбурзі, а його персонал і команда будуть розміщені в генеральному консульстві США. Також ймовірно, що американський президент зупиниться в Берліні на час саміту, а на заходи до Гамбургу він буде прибувати на гвинтокрилі.

В цілому для розміщення світових лідерів, їх персоналу та служб безпеки, які прибули в Гамбург на саміт G20, знадобилося близько 9 тис. готельних номерів.