На Донеччині син жорстоко заколов матір ножем і підпалив багатоповерхівку

27-річний житель міста Часів Яр спровокував вибух на місці злочину, навмисно напустивши в квартиру газу, щоб приховати вбивство матері

Внаслідок вибуху сталося пожежа, яка охопила 2 квартири, повідомляє прес-центр Головного управління Нацполіції в Донецькій області.

У відомстві зауважили, що після пожежі у п’ятиповерховому будинку виявили частково обгоріле тіло 53-річної місцевої жінки зі слідами насильницької смерті.

Після судмедекспертизи з'ясувалося, що жінка була мертвою ще до початку пожежі. Загиблій нанесли 14 колото-ріжучих ран в область грудної клітини, 4 з яких - проникаючі.

Через цю ситуацію, правоохоронці почали розшук винного в скоєнні вбивства і встановили, що винуватцем трагедії може бути 27-річний син потерпілої, який зник у невідомому напрямку.

"Одразу на пошуки злочинця за сигналом тривоги був піднятий весь особовий склад Бахмутьского відділу поліції. Правоохоронці працювали всю ніч, прочісують занедбані будинки поблизу місця злочину, посадки, під’їзди. У пошуках задіяні кінолог зі службовим собакою. Правоохоронці обходять прилеглий район, опитують мешканців", - наголосили у відомстві.

Наразі всі сили поліції кинуті на розшук чоловіка, який обґрунтовано підозрюється в скоєння тяжкого злочину. Оперативно-розшукові заходи тривають.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією ч.1 ст. 115 - умисне вбивство та ч.2 ст.194  - умисне знищення або пошкодження майна.