Терористи гатять з танків у зоні АТО, 4 бійців - поранені

За минулу добу двоє українських військовослужбовців зазнали поранень на Донбасі, ще двоє отримали бойові травми

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

Минулої доби російсько-терористичні бандформування 22 рази відкривали вогонь по позиціях української армії, при цьому сім разів використали проти ЗСУ міномети. 

Найбільшу кількість ворожих збройних провокацій, а саме 14, було зафіксовано на Приморському напрямку. Оборонні укріплення в районі Широкиного, Водяного та Новотроїцького накрили вогнем з мінометів. Терористи використовували стрілецьку зброю, гранатомети, озброєння БМП та зенітні установки для обстрілу позицій поблизу Лебединського, Гнутового, Павлополя та Красногорівки.

Окупанти тричі порушили режим припинення вогню на Донецькому напрямку. Близько 8-ої години вечора вони обстріляли позиції у південному передмісті Авдіївки з 82-мм мінометів, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. Вороги впродовж години гатили по оборонцях селища Піски з танків, мінометів калібру 120 мм та легкого піхотного озброєння. Пізніше опорний пункт в районі Авдіївки потрапив під вогонь з великокаліберного кулемету та стрілецької зброї. 

На Луганському напрямку вчора відбулося 5 ворожих провокацій. Тричі впродовж минулої доби під вогонь противника з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї потрапляли українські воїни, котрі тримають оборону в районі н.п. Донець. Також зі стрілецької зброї найманці вели вогонь по позиціях поблизу Станиці Луганської та Кримського.

“Внаслідок бойових дій двоє українських воїнів вчора зазнали поранень. Ще двоє військовослужбовців ЗС України отримали бойові травми”, - наголосили у відомстві.