Полонений Агєєв підтвердив, що є російським контрактником

Затриманий на Донбасі російський військовослужбовець Віктор Агєєв підтвердив, що був відправлений на схід України після підписання контракту на службу у збройних силах Російської Федерації

Про це він заявив в інтерв'ю одному з українських телеканалів, передає "Інтерфакс-Україна".

"Я військовослужбовець. Частина 65246 (розташована у місті Новочеркаськ ростовської області, це полк зв'язку і навчальний центр Повітряно-космічних сил Росії - ред.)", - розповів Агєєв.

Також він підтвердив, що у березні 2017 приїхав в Ростовську область і підписав контракт на службу в Збройних силах РФ. За його словами, він приїхав у  свою частину, пробув там чотири дні, підписав контракт і буквально відразу був відправлений на Донбас.

"Відправлення, напевно, було. Не знаю... Я не заглиблювався. Відправили і відправили. Гроші платять, і... служба є служба", - зазначив Агєєв на питання, чому так швидко він був відправлений на Донбас.

Також він припустив, що інших російських військовослужбовців відправляли разом з ним.

"Може бути, інших теж відправляли, але не моїм "рейсом", тобто іншою партією, так би мовити. Я їхав і Алекс (загиблий у перестрілці під час ліквідації ДРГ командир його групи Олександр Щерба, якого ЗМІ називається інстурктором терористів та полковником ФСБ - ред.)".