Ситуація у зоні АТО: 10 обстрілів, минулося без втрат

У зоні бойових дій на Донбасі з початку доби окупанти 10 разів застосовували зброю проти українських захисників

Зокрема, російсько-терористичні війська двічі били по укріпленнях збройних сил України із заборонених Мінськими угодами мінометів, передає прес-центр штабу АТО у Facebook.

На Приморському напрямку проросійські незаконні збройні формування ще до світанку та над ранок відкривали вогонь по українських армійцях, котрі тримають оборону в районі Павлополя та Широкиного. При цьому бойовики застосовували гранатомети різних модифікацій, великокаліберні кулемети, стрілецьку зброю та озброєння БМП.

Тим часом на Донецькому напрямку сьогодні ситуація відносно стабілізувалась. Втім, близько опівдня бойовики все ж одного разу обстріляли з протитанкових гранатометів та іншого піхотного озброєння оборонні укріплення сил АТО поблизу Авдіївки.

На Луганському напрямку росіяни та їхні найманці порушував перемир'я п'ять разів.

"Зранку загарбники з мінометів калібру 120 мм били по наших опорних пунктах неподалік Кримського та Новотошківського. А по обіді загарбники обстріляли зі стрілецької зброї один з підрозділів ЗС України, який укріпився біля селища Жовте, та знову відкривали вогонь з протитанкових гранатометів в районі Бахмутської траси", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, втрат серед бійців сил АТО внаслідок обстрілів з боку "ДНР"-"ЛНР" сьогодні не було.