Google розповів, де українці відпочивають влітку

Google проаналізував пошукові запити українців і виявив, що найчастіше українці хочуть відпочити в Туреччині, а на внутрішньому напрямку обирають Бердянськ

Про це повідомляє прес-центр компанії Google, інформує Ain.ua.

У повідомленні зазначається, що компанія "Google Україна" проаналізувала пошукові запити користувачів за ключовими словами «відпочинок в ... / отдых в ...» з початку року і з'ясувала, що у категорії закордонного напрямку відпочинку лідирує Туреччина, а в межах України українці частіше розглядають Бердянськ.

Для відпочинку за кордоном найпопулярнішим напрямком залишається Туреччина. На другому місці Єгипет, на третьому - Болгарія. Вперше в число найпопулярніших країн для відпочинку, за запитами українців, потрапила Албанія. В цілому десятка зарубіжних напрямків для відпустки, на думку українських користувачів Google, виглядає таким чином:

З іншого боку внутрішній туризм в Україні стає все більш популярним, і це підтверджує кількість запитів, пов'язаних з українськими курортами.

Цього року найпопулярнішим у користувачів Google Україна став відпочинок в курортних містах у межах материкової України: Бердянськ, Одеса та Карпати. А замикає першу десятку Крим.