В Індії чоловік застрелив дружину, яка не принесла йому вечерю

Поліція індійського Газіабада затримала 60-річного чоловіка, який убив свою дружину за те, що вона не нагодувала його вечерею

Про це повідомляє ВВС.

За даними поліції, ввечері 8 липня Ашок Кумар повернувся додому п'яним і посварився зі своєю дружиною, 55-річною Сунаіною.

"Він пив щодня. У суботу він знову прийшов додому п'яним і почав лаятися з дружиною. Вона була незадоволена його пияцтвом і хотіла поговорити про це. Але він вимагав негайно принести вечерю", - розповів представник поліції Рупеш Сінгх.

За словами поліцейського, Ашок Кумар розлютився через те, що дружина не несла йому їжу та вистрілив їй у голову. Сунаіну доставили до лікарні, проте врятувати її лікарям не вдалося. Ашок Кумар зізнався у скоєному, додавши, що шкодує про свій вчинок.

За офіційною статистикою, в 2015 році повідомлення про випадки домашнього насильства надходили в поліцію Індії в середньому кожні чотири хвилини. Значна частина цих злочинів була пов'язана з розбіжностями щодо посагу дружини або нареченої та права розпоряджатися ним.

Згідно з результатами опитування, проведеного на замовлення уряду, понад 54% чоловіків і 51% жінок в Індії вважають нормальним, якщо чоловік б'є дружину за неповагу до його батьків або якщо дружина нехтує своїми хатніми обов'язками чи погано піклується про дітей.