Відібрали 3 млн грн: бандити зі стріляниною пограбували киян на "7 кілометрі"

На стоянці промтоварного ринку "7 кілометр" в Одесі озброєні люди у масках скоїли зухвале пограбування

Про це з посиланням на очевидців повідомляє "Думская.net".

Близько 06:45 годин ранку на територію ринку приїхав автобус з київськими номерами. Водій мав передати продавцеві велику суму за товар. У цей момент на місце укладення угоди під'їхали машини з невідомими в масках, які вчинили стрілянину й викрали гроші. Потім зловмисники сіли до автівок та зникли, збивши на виїзді з ринку шлагбаум.

Джерела видання в одеській прокуратурі підтвердили інцидент.

«Батько і син з Києва приїхали закупити оптову партію товару на одеський промринок. Готівку вони мали в двох сумках. На промринку на них накинулися шестеро бандитів й силою відібрали одну з сумок. Під час нападу зловмисники близько десяти разів вистрілили з травматичного пістолета. Потім злочинці стрибнули до своїх машин - два "Мерседеса" - й на швидкості рвонули зі стоянки. Охоронці спробували заблокувати виїзд, проте "Мерседеси" бандитів знесли шлагбаум та намет поруч з ним", - пояснили у прокуратурі. 

За попередніми даними, киян пограбували "за наводкою". Діяла етнічне організоване злочинне угрупування з одного з одеських сіл.

Самі підприємці не постраждали. Сума збитку наразі уточнюється, проте є інформація, що грабіжники забрали близько трьох мільйонів гривень.

Як зазначає "Траса Е-95", кияни отримали поранення у ноги, а у їхніх автівок нібито були київські номери.