Навальний та Стрєлков проведуть політичні дебати

Російський опозиціонер та колишній російський найманець Ігор Гіркін, відомий як Ігор Стрєлков, проведуть двосторонні публічні дебати

Про це повідомляє Олексій Навальний на своєму сайті. 

"Ну що ж, я гарячий прихильник відкритої політичної дискусії і відкритих дебатів. Мені є, що сказати на ці теми. Подібна розмова з Ігорем Івановичем мені цікава і буду брати в ній участь", - повідомив Навальний. 

Згідно з інформацією яка згодом була розміщенна на сайті російського опозиціонера, головними темами цих дебатів буде: ставлення Навального до корупції, його позиція щодо західний держав, та позиція опозиціонера в питанні Донбасу та Криму. 

За словами Навального, він претендує на те, щоб отримати голоси всіх виборців. Також він наполягає що всі політичні партії, в тому числі націоналістичні, мають бути допущені до виборів.

"Я єдиний кандидат в президенти, який прямо заявляє про те, що до політичного життя країни і участі у виборах повинні бути допущені всі політичні сили, включаючи націоналістів, тих самих націоналістів (натяк на Стрєлкова- ред.)", - написав Навальний на своєму сайті.

За його словами, під час цих дебатів він хоче довести, що є найкращим кандидат для всіх виборців, які називають себе патріотами Росії.