Син Трампа зустрічався з "адвокатом Кремля" за посередництва співака Еміна, - NYT

Зустріч сина Трампа з російським адвокатом Наталією Весельницькою організував піарник Роб Голдстоун - він працює зі співаком Еміном Агаларовим

Про це повідомляє The New York Times.

Трамп-молодший зустрічався з російським адвокатом Наталією Весельницькою 9 червня 2016 року. Зустріч відбулася в Нью-Йорку, крім сина Трампа в ній брав участь Пол Манафорт, в той час глава передвиборної кампанії мільярдера, а також зять Трампа - Джаред Кушнер.

Сам Дональд Трамп про неї не знав, зазначає The New York Times. Дональд-молодший підтвердив газеті, що зустріч була - перед нею йому повідомили, що у якогось російського адвоката є відомості, які можуть нашкодити Гілларі Клінтон. За словами сина Трампа, насправді виявилося, що у Весельницької немає ніяких компрометуючих матеріалів.

За два тижні до зустрічі Трамп став фактично єдиним кандидатом в президенти від Республіканської партії. При цьому про злом листування керівництва Демократичної партії, в причетності до якого американські спецслужби звинувачують Кремль, відомо ще не було.

Зустріч організували на прохання співака Еміна Агаларова. Про те, що у Наталії Весельницької є якась важлива інформація, що стосується Гілларі Клінтон, Дональду Трампу-молодшому розповів британський піарник Роб Голдстоун. Він працює зі співаком Еміном Агаларовим, сином власника Crocus Group Араса Агаларова. Агаларов-старший знайомий з Трампами: з майбутнім президентом США він організовував конкурс "Міс Всесвіт" в Москві в 2013 році, а з Трампом-молодшим планував займатися будівництвом, але угода не відбулася. Емін Агаларов, за словами Голдстоуна, хотів надати послугу Весельницькій (які їх пов'язують відносини, невідомо) і попросив звести її з Трампом-молодшим.