У Конгресі обговорюють імпічмент Трампа через зізнання його сина

Конгресмени від демократів Бред Шерман і Ел Гріг внесли на розгляд в палату представників Конгресу США питання про імпічмент президента Дональда Трампа

Про це повідомляє Los Angeles Times.

У своїй заяві Шерман згадав недавнє повідомлення Дональда Трампа і його молодшого сина про наявність електронного листування, яке підтверджує, що російський прокурор пропонував йому компромат на Клінтон

"Ми починаємо вживати зусилля з метою підштовхнути юридичний комітет палати представників провести слухання з питання про перешкоджання правосуддю і російському втручання в наші вибори", - йдеться у заяві.

За словами конгресмена, недавні викриття Дональда Трампа-молодшого свідчать про те, що виборчий штаб Трампа був готовий прийняти допомогу з боку Росії.

Крім того, на думку конгресмена, розмова Трампа з колишнім директором ФБР Джеймсом Комі і подальше звільнення останнього свідчать про "перешкоджання правосуддю".

"Я вношу акт про імпічмент для того, щоб почати довгий процес з метою захисту нашої країни від зловживання повноваженнями, перешкоджання правосуддю, а також від імпульсивної і неосвіченої некомпетентності", - заявив конгресмен.

Читайте також: Російське досьє сина Трампа. Як нащадок президента домовлявся з кремлівським адвокатом