Убивали людей наркотиками: поліція схопила 3 банди наркоторгівців за кілька днів

Нацполіція за останні кілька днів затримала у Києві, області та Кропивницькому три групи торгівців наркотиками

Про це на своїй сторінці у Facebook написав очільник Національної поліції Сергій Князєв.

Він зауважив, що завдяки роботі Департаменту протидії наркозлочинності за останні кілька днів було затримано три групи наркоторговців. 

"100 грамів героїну, метамфітамін, ЛСД - перші суттєві вилучення у затриманих наркогруп. При них всі супутні аксесуари: автомати, пістолети, гранати... "Звірі" в людському обличчі…на їхній совісті не тільки збут наркотиків, а й смерті людей, що стали жертвами передозування клофеліном, пограбовані і позбавлені волі, заблудлі", - наголосив Князєв. 

За його словами, останню банду, яка складалася з сімох зловмисників, вдалося затримати вчора у столиці. Угрупування скоювало розбійні напади, крадіжи, грабежі з використанням сильнодіючих наркотичних препаратів. Всім затриманим суд обрав запобіжній захід - тримання під вартою.

"За 6 місяців 2017 року повідомлено про підозру за збут наркотиків в два рази більше ніж за весь минулий рік (2017 - 1446/ 2016 - 737)! Бо саме збут - пріоритетний напрямок у боротьбі з наркозлочинами, а не фіксування фактів зберігання у погоні за гарними показниками", - підсумував Князєв. 

Тим часом директор департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко на своїй сторінці у Facebook повідомив про те, що кубло наркоторговців вдалося знешкодити на столичній Троєщині, а також розмістив світлини.