Вперше на KMW - Ян Селлінг з ексклюзивним докладом спеціально для учасників FORMAT SHOW 2017. PR

Оголошена ще одна секція одноденної конференції-скринінгу FORMAT SHOW, яка відбудеться 18 вересня в рамках KYIV MEDIA WEEK 2017

Ян Селлінг (Jan Salling), співголова правління FRAPA і генеральний директор компанії Missing Link Media (Данія) виступить на тему: «10 РЕЧЕЙ, ЯКІ ВИ ПОВИННІ ЗНАТИ ПЕРЕД ВИХОДОМ ВАШОГО ФОРМАТУ НА МІЖНАРОДНИЙ РИНОК ».

У чому різниця між успішним суто «локальним» продуктом і «локальним» форматом, який можна продати за кордон? Як уявити формат на міжнародному ринку і збільшити його шанси на світовий успіх? Як уникнути обману і крадіжки вашої ідеї? Про це та багато іншого ви дізнаєтеся від Яна Селлінга, всесвітньо-відомого експерта з майже 30-річним досвідом у сфері телевиробництва і міжнародної дистрибуції.

Свою телевізійну кар'єру Ян почав в Nordisk Film TV в Копенгагені з посади менеджера по виробництву і дизайну ігрового шоу Wheel of Fortune ще в далекому 1988 році. Пізніше був виконавчим продюсером в добре відомому нашому глядачеві Fort Boyard, виступив одним з творців норвезької продакшн-компанії Rubicon (в даний час входить в Shine Group).

Після чого, протягом декількох років обіймав посаду керуючого директора MTV Produktion (перейменована в Zodiak Television), що в свою чергу переросло в ціле десятиліття роботи на топових посадах в Zodiak Group і побудова глобальної дистрибуційної мережі однієї з найбільших на той час медіакомпаній. З 2007 по 2010 Селлінг був головою відділу продажів в Nordisk Film TV World (пізніше відомої всім як Banijay International).

І це тільки початок: у травні 2010 року Ян Селлінг стає операційним директором і директором з продажу найбільшої норвезької компанії Nordic World, дистрибуційного підрозділи TV2 Norway і TV4 Sweden, а в 2015 році створює свою власну компанію Missing Link Media, що спеціалізується виключно на форматній індустрії.

Зараз Ян Селлінг використовує весь свій багаторічний телевізійний досвід для виведення нових форматів від незалежних продюсерів і правовласників на міжнародний ринок, при цьому максимально відстоюючи авторські права виробників і пропонуючи їм найкращі варіанти угод з міжнародними дистриб'юторами. Також Ян є співголовою правління FRAPA (The Format Recognition and Protection Association).

FRAPA - міжнародна асоціація, метою якої є захист прав на телевізійні формати, а також інформаційна підтримка виробників, творців і дистрибуторів форматів з усього світу. Учасниками асоціації є розробники, продюсери, дистрибутори і мовники.

Вже цієї осені Ян Селлінг виступить на міжнародній конференції та скринінгу FORMAT SHOW 2017. Не пропустіть свій шанс навчатися у найкращих!

Нагадаємо, FORMAT SHOW стартує о 11:30 18 вересня в конференц-залі Ballroom готелю Hyatt Regency Kyiv в рамках міжнародного медіафоруму KYIV MEDIA WEEK 2017.

Повна програма FORMAT SHOW 2017 незабаром буде оголошена на офіційній сторінці конференції.

Зареєструватися на FORMAT SHOW і інші заходи KMW 2017 можна за посиланням.

Слідкуйте за новинами KMW на офіційному сайті і Facebook