Лотерейна компанія М.С.Л. каже, що ніхто не грабував їх "Лото маркет"

У ЗМІ з'явилась інформація, що в Одесі у вівторок, 11 липня 2017 року, правоохоронці затримали трьох підозрюваних у пограбуванні закладу, що здійснював свою діяльність начебто під назвою «ЛОТО маркет»

В свою чергу прес-служба компанії М.С.Л. (якій належить бренд "ЛОТО маркет") повідомляє, що станом на 13.07.2017. вони не отримували жодних повідомлень від працівників мережі «ЛОТО маркет», що розташовані у місті Одеса, про пограбування чи офіційних звернень щодо вищезазначеного інциденту з боку правоохоронних органів.

Крім того, у відкритих джерелах інформації немає жодних фото чи відео матеріалів, а також точної адреси постраждалого закладу, які могли б встановити його приналежність до того чи іншого лотерейного оператора України.

З вищенаведеного слідує, що згадана у ЗМІ лотерейна точка або взагалі не існує, або не має відношення до мережі розповсюдження лотерей «М.С.Л.».

Компанія «М.С.Л.» звертається до представників ЗМІ з проханням спростувати недостовірну інформацію, а також до представників правоохоронних органів з проханням надати вичерпну та об’єктивну інформацію про інцидент (якщо такий мав місце) аби не вводити ЗМІ та людей в оману.