НАБУ затримало помічника прикарпатського нардепа Солов'я

У п’ятницю, 14 липня, зранку працівники Національного антикорупційного бюро України затримали директора Львівського бронетанкового заводу Романа Тимківа та його заступника Олега Ткаченка

Про це повідомляє сайт "Фіртка".

"Можу лише сказати, що працівники НАБУ справді прибули на підприємство. Я не знаю, де перебувають директор нашого підприємства Роман Тимків та його заступник Олег Ткаченко. Ні причин затримання, ні інших деталей наразі не знаю", – сказала речниця Львівського бронетанкового заводу Ірина Микольців.

У прес-службі НАБУ наразі не повідомляють ніякої інформації з цього приводу. Відомо лише, що затриманих доставили до Львівського територіального управління Антикорупційного бюро України.

Детективи НАБУ працювали у супроводі поліції. За попередньою інформацією, причина затримання – корупція та розкрадання державного майна.

Як відомо, Роман Тимків є відомим забудівельником в м.Івано-Франківську та співвласником Калуського пивзаводу. Наразі Тимків Роман є помічником-консультантом на громадських засадах депутата Верховної Ради України Юрія Солов’я.