Росія через Клюєва знищує один з найбільших заводів на Донбасі, - ІС

Росія, через посередництво наближених до екс-президента Януковича братів Клюєвих, намагається знищити машинобудівний завод "Вістек", що в місті Бахмут Донецької області

Про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат "Народного фронту", координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

За його словами, працівники заводу "Вістек" висловлюють побоювання, що за посередництвом братів Клюєвих російською стороною здійснюється штучне доведення до банкрутства та знищення підприємства на користь російського підприємства "Червоний якір", що випускає аналогічну продукцію, яка за якісними показниками значно поступається українському підприємству і програє конкуренцію на міжнародному ринку. 

"У травні поточного року Сергій Клюєв змінив колишнього директора заводу нібито з метою виведення підприємства з кризи. Однак, з приходом нового керівництва економічні показники підприємства продовжили падіння", - написав Тимчук.

Підприємство "Вістек" є великим спеціалізованим виробником та експортером гірничо-шахтного устаткуваннядо країн Європи та СНД, а також одним з бюджетоутворюючих підприємств в місті Бахмут.