Терористи "ЛНР" викрали жінку-інваліда біля Луганська, - ЗМІ

Бойовики з окупованих територій викрали на КПВВ жінку з проблемами слуху, яка поверталася зі Станиці Луганської в окупований Луганськ

Про це повідомляє сайт новин Луганська і Луганської області CityNews.

Зазначається, що жінку викрали 13 липня, коли вона поверталася зі Станиці Луганської до окупованого Луганська. За словами людей, які поверталися разом з нею, у жінки були сильні проблеми зі слухом, і вона чимось не сподобалася терористам. 

Пізніше з'ясувалося, що останній раз Людмилу бачили на КППВ, але додому вона не прийшла. Люди, які проходили разом з нею, розповіли, що її змусили все викладати із сумок, забрали телефон, тримали в спекотний полудень на сонці.

Також стало відомо, що жінка - інвалід дитинства через брак слуху, а коли вона переходила КПВВ, то у неї сіли батарейки в слуховому апараті.

"Що саме стало причиною затримання - невідомо. Можливо, вона просто не почула вимоги бойовиків. Зазначається, що наступного дня мама Людмили зверталася із запитами до окупаційної влади, але скрізь отримала відмову в наданні інформації. Через добу телефон викраденої вийшов на зв'язок, але відповідала на СМС явно не Людмила", - пише видання.