https://static.espreso.tv/uploads/article/2446559/imagesim578x383-22.gif", "width": 960, "height": 560 }, "description": "Правоохоронні органи попередили замовне вбивство підприємця з Сєвєродонецька" }

Поліція схопила злочинців, що збиралися вбити підприємця Луганщини

Правоохоронні органи попередили замовне вбивство підприємця з Сєвєродонецька

Пр це повідомляє прес-центр Головного управління Нацполіції в Луганській області.

Зазначається, що, отримавши інформацію про підготовку замаху на вбивство підприємця, правоохоронці почали одразу готували операцію для запобігання цього злочину. 

Під час проведення операції поліцейські затримали двох виконавців біля будинку потенційної жертви. Ними виявилися 42-х та 38-ми річні раніше судимі чоловіки. Одночасно з цим інша група оперативників разом зі спецпризначеннями затримала організатора злочину, який керував групою виконавців з Донецької області.

В автівці зловмисників знайшли гранату "Ф-1". Таку саму гранату, а  також револьвер системи "Наган" вилучили безпосередньо у самих чоловіків. 

Також стало відомо, що один з виконавців минулого року вийшов з в'язниці за "законом Савченко", де відбував покарання за скоєння майнових злочинів.

"Затриманим чоловікам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. В рамках відкритого кримінального провадження продовжується досудове слідство, під час якого доведеться з’ясувати дуже велику кількість питань. Підозрюваним чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років. Приймаються заходи щодо встановлення та затримання замовника вбивства", - наголосили у відомстві.