Турчинов назвав нову "державу" бойовиків "Дебілоросією"

Заяви кремлівських маріонеток щодо створення Малоросії - ще один доказ агресивних планів Путіна та його небажання вирішувати питання на сході України мирним шляхом

Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов у коментарі з приводу створення бойовиками "держави" Малоросія", передає прес-служба відомства.

"Ця збочена маячня, яка була написана в Кремлі та озвучена рядженими клоунами на кшталт Захарченка, свідчить про бажання московських "стратегів" знову відновити просування військової агресії на захід, втягуючи в криваві жорна нові регіони України", - зазначив секретар.

Читайте також: Що Україні робити з Малоросією Захарченка

За його словами, ці неадекватні та провокативні плани - ще один аргумент на користь прийняття закону про реінтеграцію (повна назва - "Про особливості державної політики з відновлення державного суверенітету України над тимчасово окупованою територією Донецької та Луганської областей") та необхідності прискорити звільнення сходу країни від російських окупантів та підконтрольного їм "кримінально-сепаратистського бруду".

"Доля кремлівського плану "Малоросія-17" буде аналогічною "Новоросії-14", або будь-якій іншій "Дебілоросії" путінського формату", - наголосив Турчинов.