Запрошуємо глядачів та читачів до “Клубу Еспресо” з українським поглядом на світ

Телеканал Еспресо прагне стати ще ближчим до свого глядача та читача започаткувавши “Клуб Еспресо” - унікальний майданчик для спілкування та співпраці

Стати учасником Клубу може кожен глядач Еспресо. Приєднатися до телевізійної спільноти можна будь-яким зручним способом, необхідно лише:

1. Заповнити форму.

2. Надіславши SMS зі словом КЛУБ або CLUB на номер 2909/

3. Вступити в групу Клубу в Facebook.

Учасники Клубу отримають персональну картку члена “Клубу Еспресо”, вони зможуть не просто дивитися ефір, а коментувати, радити, висловлювати свої вподобання та занепокоєння з приводу суспільно-політичної ситуації в країні.

"Соціальна атомізація українців - є однією з причин розквіту корупції та слабкого громадянського суспільства. Наша ініціатива покликана допомогти людям відчути силу громади та долучитися до розвитку громадянського суспільства в Україні. Запрошуємо всіх, хто поділяє наші погляди та має український погляд на світ доєднатися до "Клубу Еспресо”, - говорить директор з маркетингу Еспресо Микола Типусяк. 

Учасники Клубу матимуть спеціальні бонусні програми та ставатимуть учасниками розіграшів подарунків.Варто зазначити, що ті, хто стануть учасниками клубу отримають низку переваг та заохочень: можливість пропонувати теми ефірів; звертатися по допомогу до журналістів, якщо є привід для втручання ЗМІ та проведення розслідування; брати участь у веб-конференціях; індивідуальне посвідчення приналежності до клубу. Найактивніші члени клубу отримають сувенірні подарунки.

Приєднуйтесь до телевізійної спільноти улюбленого каналу!