Сенцов не хоче, щоб приїздили до нього у Якутію

Український кінорежисер Олег Сенцов, якого ув'язнили на території Росії, проти того щоб його відвідували родичі та інші люди

Про це розповіла сестра режисера Наталія Каплан, передає Крим.Реалії

"Що стосується побачень із Олегом, дійсно, Олег проти. Він не хоче, щоб до нього приїжджали, він говорить, як і раніше, що йому так простіше емоційно триматися. Більш того, в мами Олега не дуже добре зі здоров'ям, вона боїться, що цей переліт і ця зустріч її доконає остаточно", - пояснила Каплан.

Окрім того, вона попросила, щоб у Криму "не турбували ні маму, ні дітей" Сенцова.

"Мамі Олега такі гості, зустрічі дуже важко даються, і я б попросила, щоб її не турбували. Після таких посиденьок я привожу її до тями, і це дуже важко дається...", - зазначила Каплан.

Читайте також: Олег дуже сильна людина, і в цьому російська система прорахувалася, - режисер фільму про Сенцова

14 червня один із лідерів кримських татар Ільмі Умеров відвідав матір режисера Людмилу. Після зустрічі він розповів, що жінка сподівається на зустріч із сином. Умеров і правозахисник Олександр Подрабінек пообіцяли, що в разі, якщо такої домовленості вдасться досягти з адміністрацією колонії, вони допоможуть організувати для матері "довгоочікувану поїздку до сина". Адвокат кінорежисера Дмитро Дінзе повідомив, що згідно із законом ув'язненому належить побачення з матір'ю.