Компанія "Росава" розпочала монтажні роботи нової лінії Apex PR

В рамках заходів з виконання інвестиційної програми 2016-2018 років, компанія «РОСАВА» розпочала монтажні роботи нової лінії Apex фірми VIPO (Словакія), що поставлена на підприємство на початку липня

Обладнання встановлено в складальному цеху легкового виробництва згідно розробленого проекту та технічній документації. На кінець липня заплановані пусконалагоджувальні роботи.

Лінія Apex призначена для автоматичного виготовлення наповнювального шнура і крила для шин з посадковим діаметром від 13 до 20 дюймів.   Нове обладнання поліпшить якість випущених крил в порівнянні з діючою технологією, так як технологічні операції подачі гумової суміші, екструзіровання профілю наповнювального шнура, його охолодження і накладення на бортове кільце відбувається в автоматичному режимі без участі операторів на одній лінії. Прецизійні профілі наповнювальних шнурів і готових крил поліпшать показники динамічного і статичного дисбалансу, відповідно поліпшать комфортабельні властивості шин при їх експлуатації.

Крім того,  лінія Apex забезпечить можливість застосовувати наповнювальні шнури для виробництва шин з категорією швидкості W (270 км / год).