У Києві Jaguar збив 2 людей та розтрощив дитячий майданчик, коли тікав

У Києві на проспекті Науки водій автівки Jaguar F-Pace збив двох пішоходів, після чого, намагаючись втекти, в'їхав у дерево

Про це повідомляють Вартові.Еспресо.

Зазначається, що водій червоного кросовера збив двох пішоходів, які переходили дорогу в невстановленному місці, та зник. Постраждалих забрали з травмами різного ступеню важкості, одного з пішоходів госпіталізували у вкрай важкому стані - з відкритою черепно-мозковою травмою.

Як вдалося дізнатися Вартовим Еспресо, водій авто далеко не втік, а, повернувши на Стратегічне шосе і проїхавши кілька сотень метрів, зніс паркан на дитячому майданчику, потім пісочницю, а потім врізався у дерево. 

Як розповів свідок аварії, який побачив, як Ягуар збив двох пішоходів і його водій кинувся тікати, коли той заїхав у двір на Стратегічному шосе, він рухався за втікачем і заблокував йому виїзд. Водій Ягуару, не довго думаючи, здав назад і протаранив автобус переслідувача, а потім поїхав вперед, знісши паркан дитмайданчика і зрештою розтрощив Jaguar F-Pace об дерево.

За словами свідків, у кросовері знаходився водій з явними ознаками алкогольного сп'яніння. До того ж при собі він буцімто мав і зброю, зокрема при ньому знайшли дозвіл на пістолет Форт. 

Лікарі швидкої госпіталізували водія до лікарні, де він має пройти експертизу на вміст алкоголю в крові.