На Київщині банда вкрала чоловіка і знущалася над ним 3 дні

Правоохоронці затримали у Київській області озброєних викрадачів людини

Про це повідомляє прес-центр Головного управління Нацполіції Київської області на своїй сторінці у Facebook.

У відомстві розповіли, що під час санкціонованого обшуку приватного будинку в селищі Клавдієво-Тарасове, у закритій кімнаті на 2-му поверсі, виявили побитого 28-річного киянина, який перебуває у розшуку за крадіжку.

Поліція з'ясувала, що 3 дні тому цього чоловіка викрали на пляжі "Ланжерон"  в Одесі. Тоді зловмисники представились представниками поліції, після чого заштовхали молодика до автомобіля та повезли в невідомому напрямку.

"У подальшому утримували проти його волі у вищевказаному будинку та, застосовуючи фізичне насильство, вимагали за звільнення грошову винагороду - 30 тисяч доларів США", - розповіли правоохоронці.

Поліцейські встановили та затримали підозрюваних у порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Ними виявилися 40-річний киянин та 28-річний житель Вінницької області.

Також з місця події було вилучено зброю, засоби зв’язку та інші предмети, які вказують на їхню причетність до вчинення подібних злочинів.

"На даний час встановлюються всі обставини події. Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває", - підсумували у поліції.