Від обстрілів "ДНР" постраждали діти 3-х і 9-ти років з Мар'їнки

Терористи з окупованих територій Донецької області накрили вогнем житлові квартали Мар'їнки, в результаті чого зазнали поранень дві дитини та дві жінки

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО з посиланням на слова української сторони у Спільному центрі з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК).

У відомстві розповіли, що обстріл житлових кварталів міста відбувся вчора близько 9-тої години вечора. Тоді окупанти гатили з автоматичних гранатометів, крупнокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В результаті обстрілів житлових будинків по вулиці Молодіжній та героїв Чорнобиля, четверо місцевих жителів зазнали поранень, їх відвезли до Курахівської районної лікарні.

"Дівчинка трьох років отримала осколкове поранення передньої стінки живота, дев’ятирічний хлопчик – осколкове поранення спини, правої гомілки та плеча", - наголосили у відомстві.

Також відомо, що осколкового поранення лівого передпліччя та лівого стегна зазнала 19-річна дівчина, а жінка 1963-го року народження – осколкового поранення лівого стегна. Лікарі зауважують, що наразі стан усіх постраждалих є задовільним.

"НЗФ ОРДО цинічно нехтуючи усіма нормами міжнародного гуманітарного права, в черговий раз ставлять під загрозу життя та здоров’я цивільного населення", - підсумували у СЦКК.