У Путіна прокоментували результати переговорів "нормандської четвірки"

Російський президент Володимир Путін детально виклав "російські підходи" з усіх ключових питань під час перемовин з лідерами Франції, Німеччини і України

Про це інформує прес-служба президента Росії.

У Путіна підтвердили, що були заслухані звіти голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ та його заступника "про стан справ із забезпечення режиму припинення вогню на лінії зіткнення".

У Кремлі вкотре назвали війну на Донбасі "внутрішньоукраїнським конфліктом".

Також російська сторона заявила про "серйозний збій з реалізацією мінських домовленостей від 12 лютого 2015 року".

"Володимир Путін докладно, в деталях виклав російські підходи з усіх ключових положень згаданих домовленостей. Домовлено про подальші контакти, зокрема, на вищому рівні", - вказано у повідомленні.

Нагадаємо, президент Франції Еммануель Макрон і канцлер Німеччини Ангела Меркель під час "нормандських" переговорів наголосили на неприпустимості заяв щодо створення "Малоросії".

Під час телефонної розмови між лідерами країн "нормандської четвірки" президент Петро Порошенко наполіг на введенні в зону АТО на Донбасі миротворців ООН.

Президент України назвав останні дні липня одними з найкривавіших у 2017 році і закликав Росію негайно припинити агресивні дії і постачання зброї на окуповані території.