У Харкові розширили центр, який видає українцям біометричні паспорти. PR

Керівництво державного підприємства "Документ" у Харкові відкрило новий зал обслуговування громадян

Про це передає Еспресо.TV.

Після того, як українці отримали можливість подорожувати Європою без віз, у центрах обслуговування громадян почали утворюватися великі черги. Для того, щоб суттєво підвищити перепускну спроможність центру у Харкові відкрили новий зал обслуговування.

Харківський "Паспортний Сервіс" фізично не мав змоги прийняти усіх охочих навіть перейшовши на семиденний режим роботи. Тепер відкрито новий зал із загальною площею понад 400 квадратних метрів. У першому залі зараз консультують, оформлюють пакет документів, сплачують послуги. Тут відбувається й видача закордонних паспортів.

У другому залі робота зосереджена на найважливішому етапі оформлення – фотографуванні, знятті відбитків пальців та підпису.

Після оновлення харківський "Паспортний сервіс" став найбільшим в Україні за кількістю місць фотографування. Їх було лише три, стало – одинадцять. Кількість вікон оформлення документів збільшилося удвічі. Наразі загальна площа Центру обслуговування громадян - 760 квадратних метрів. І приймати він тепер зможе понад 600 людей в день.

Харків’янка Каміла та їх семимісячний син Артем стали першии клієнтами нового залу "Паспортного сервісу". Містянка прийшла оформити біометричні закордонні паспорти для себе та малюка. Каже: весь процес оформлення зайняв усього 20 хвилин.

Центр обслуговування громадян у Харкові забезпечений сучасною технікою, загальнодоступним Wi-Fi, зручними меблями і навіть ігровою зоною для дітей . Також для зручності клієнтів у приміщенні Центру знаходиться платіжний термінал, що дає можливість відвідувачу розрахуватися карткою.

Бренд "Паспортного сервісу" відомий не лише у місті, а і за його межами. Більша частина клієнтів прийшла до Центру обслуговування громадян за порадою знайомих. Це свідчить про якісний сервіс європейського рівня.

А от клієнтка центру Марія про якісне надання послуг у "Паспортному сервісі" дізналася, продивившись публікації у соцмережі. Обслуговуванням Центру жінка лишилася задоволена.

Про готовність закордонного паспорта клієнт отримує інформацію в SMS-повідомленні або ж самостійно перевіряє її за допомогою on-line сервісу. Також тут можна оформити різні види страхування, в тому числі і на транспортні засоби, отримати довідку про відсутність судимості або проставити апостиль на потрібні вам документи.

Свої послуги Центр надає на добровільній платній основі, й ціна оформлення документів значно нижча від аналогічних послуг, що надаються багатьма іншими: юридичними та консалтинговими фірмами, туристичними компаніями.

Харківський "Паспортний сервіс" працює без вихідних. По буднях - з 9:00 до 20:00, у суботу з 10:00 до 18:00, у неділю - до 16:00. Центр обслуговування громадян має надзвичайно зручне розташування - у центрі міста, на третьому поверсі торговельно-офісного центру Ave Plaza.