Українці задоволені оформленням біометричних паспортів у "Паспортному сервісі". PR

У столичному Центрі обслуговування громадян знімальна група зустріла легендарного поета–пісняра Юрія Рибчинського, який прийшов оформити біометричний паспорт для виїзду за кордон

Про це повідомляє Еспресо.TV.

"Я хочу висловити подяку "Паспортному сервісу" за те, як нас обслуговували. І вчасно я і моя дружина отримали нарешті паспорти, уже біометричні,і можемо їздити тепер з новими паспортами куди завгодно. Моя професія пов’язана з гастролями, то, може не так часто, як по країні, але десь разів 5-6 разів на рік я маю нагоду кудись поїхати, куди запрошують, чи просто відпочивати. Мені порадили звернутися ті люди, які вже мали справу саме з цією організацією", - сказав Рибчинський.

Українці, які вже мають досвід оформлення документів у "Паспортному сервісі" і залишилися задоволеними обслуговуванням, зазвичай, наступного разу знову звертаються сюди за послугами.

"Тут вже другий раз. Тобто 1-й раз, рік тому я робила паспорт простий і цього року біометричний і всю сім'ю і дитині і чоловіка компанія обслуговувала швидко, за номерами, дуже якісно. Задоволена. Навіть того року, коли ми робили паспорт дитині, нас в порядку пріоритету обслужили через дитину", - розповіла киянка Олександра.

Як розповів журналістам один з клієнтів Володимир, сервіс дуже зручний і його сім'я вже не вперше ним користується.

Слід зазначити, що в центрах обслуговування громадян "Паспортний сервіс" відвідувачі можуть не лише оформити біометричний закордонний паспорт та ID-картку, а й інші супутні документи, які потрібні при виїзді за кордон. Це може бути страховий поліс або апостилювання документів.