Мера Енергодара оголосили в розшук

Мер Енергодара Павло Музика, після вручення йому підозри, зник у невідомому напрямку, за що прокуратура оголосила його в розшук

Про це повідомляє прес-центр прокуратури Запорізької області.

"21.07.2017 міського голову Енергодара оголошено у розшук, та 24.07.2017 Енергодарською місцевою прокуратурою до суду направлено клопотання про зміну запобіжного заходу з особистого зобов’язання на тримання під вартою", - зазначається в повідомленні.

За даними прокуратури, Павло Музика був викликаний 13 липня до Енергодарської місцевої прокуратури для проведення слідчих дій, але він не з’явився та не повідомив про причини неявки.

Згодом, під час допиту сусідів підозрюваного було встановлено, що він за адресою постійного проживання тривалий час не з’являвся. Під час допиту працівників комітету Енергодарської міської ради встановлено, що міський голова Енергодара перебуває у відпустці та точне місце перебування його невідоме.

Мера Енергодара Павла Музику підозрюють у перевищені службових повноважень та незаконному звільненні одного з керівників комунальних підприємств.