Названі вулиці Києва, де до понеділка обмежать рух

У центрі Києва у період з 27 до 30 липня тимчасово діятиме обмеження для руху транспорту на деяких вулицях

Про це повідомляє прес-центр Нацполіції України на своїй сторінці у Facebook.

У відомстві пояснили, що такі заходи вводяться з нагоди річниці хрещення Київської Русі-України. Через це, рух усіх видів транспортних засобів у центрі міста буде заборонено.

Зокрема, завтра, 27 липня, з 11-тої ранку до о пів на п'яту вечора обмежать рух на вулиці Трьохсвятительській (на відрізку від площі Михайлівської до Європейської), вулиці Хрещатик (на відрізку від вул. Михайлівської до площі Європейської), Володимирському узвозі, Парковій дорозі (на відрізку від алеї Героїв Крут до вул. Михайла Грушевського) та вулиці Михайла Грушевського (на відрізку від вул. Шовковичної до площі Європейської).

У п'ятницю, 28 липня, з 12:00 до 13:30 будуть введені обмеження для транспорту на бульварі Тараса Шевченка (на відрізку від будинку №20 до будинку №14), вул. Володимирській (на відрізку від будинку №56 до площі Софійської) та Володимирському проїзді.

Понад те, 29 до 30 липня повністю обмежать рух транспортних засобів на вулиці Ярославів Вал (від перетину вулиць Ярославів Вал та Володимирської до перетину вулиць Ярославів Вал та Лисенка). Це пов'язано з проведенням культурно-мистецької акції з нагоди святкування Дня хрещення Київської Русі-України на території Національного заповідника "Софія Київська" та музею "Золоті ворота".