В Австралії вбивця ховався в зоопарку і крав їжу у тварин

Найбільш розшукуваний вбивця Австралії Малкольм Наден декілька тижнів ховався в зоопарку і крав їжу у тварин

Про це пише Daily Mail.

Його історія викладена в книзі "Підрядник", яка вийшла з друку 25 липня.

Чоловік, що вчинив подвійне вбивство, оселився в звіринці площею 300 гектарів у кінці 2005 року. Він крав банани, що призначалися слонам, а також брав прострочені продукти із сміттєвого бака за рестораном, а спав поряд з носорогами. Йому вдалося ховатися до 2012 року.

Все розпочалося з того, що співробітник звіринця в місті Даббо поскаржився на дивні інциденти, які стали відбуватися на території зоопарку. Наприклад, мішки із слоновника хтось використав, щоб обладнати місце для сну у вольєрі носорогів.

Крім того, у будинку, що знаходиться на території зоопарку, стали пропадати молоко і хліб, а прибиральниця Керол, що працювала там же, розповіла, що нещодавно зустріла в спальні чоловіка, який тільки що вийшов з душу і попросив у неї рушник.

Поспілкувавшись з поліцейськими, працівник зоопарку зрозумів, що йдеться про 32-річного чоловіка, який розшукувався у зв'язку зі вбивством в червні 2005 року подруги свого кузена і зникненням за півроку до цього своєї двоюрідної сестри, а також посяганням на статеву недоторканість 15-річної дівчинки.

Після виявлення відбитків у будинку Роджера поліція стала активно патрулювати зоопарк. Потім звіринець закрили на якийсь час в цілях пошуку злочинця, але не знайшли його. У результаті Наден втік з території звіринця. У 2011 році він поранив поліцейського, упіймали його в 2012-му. Суд засудив Надена до довічного ув’язнення.