Новий Subaru XV – міський стиляга з характером мандрівника. PR

Готовий до подорожей, повністю оновлений, стильний міський кросовер Subaru XV вже в офіційній дилерській мережі Субару

Оновлений Subaru XV зберіг свої достоїнства та примножив їх завдяки революційній системі безпеки EyeSight.

Система EyeSight оснащена стереокамерою з двома об'єктивами, і працює за принципом людського зору.

EyeSight допомагає боротися з людськими помилками і втомою. Завдяки гострому "зору" вона пророкує небезпеку раніше, ніж водій встигає її помітити.

У розпорядженні системи такі можливості як передаварійний механізм гальмування, адаптивний круїз-контроль, система утримання автомобіля в смузі і передаварійне управління дросельною заслінкою.

З точки зору дизайну Subaru XV зберіг наступність і зовні дуже схожий на попередню модель. Але технічно - це зовсім інший автомобіль.

Subaru XV став першим авто на новій платформі Subaru Global Platform, покликаній підвищити одночасно комфорт, керованість і безпеку.

Масштабне оновлення платформи поєднується з класичними технологіями Subaru: опозитним мотором Subaru Boxer, симетричним повним приводом і позашляховим кліренсом 220 мм.

Стрімка зовнішність кросовера доповнюється ультрасучасним інтер'єром. Відмінною рисою нового Subaru XV є висока якість оздоблення салону, властива автомобілям більш високого класу.

У базовій комплектації без EyeSight за 740 тис. грн йде повний привід з X-Mode і зв’язка з 2-літрового мотора і варіатора, двозонний клімат-контроль, підігрів сидінь і камеру заднього виду.

Комплектація з EyeSight обійдеться лиш у 770 тис.грн

І в топовій комплектації за 840 тис. грн Subaru XV залишається вигідною пропозицією, оскільки авто з підігрівом керма, електроприводом сидінь і системою аналогічною EyeSight за ці гроші не запропонує ніхто.

Дізнатися більше на xv.subaru.ua