Київстар запустив 3G в Житомирі

У Житомирі та 23 населених пунктах області запустили 3G-зв'язок

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу компанії "Київстар", яка першою запустила 3G в регіоні.

Разом з Житомиром 3G отримали ще 23 населених пункти Житомирської області: Бердичів, Коростишів, Чуднів, Андрушівка, Дениші та ін. Крім цього понад 300 міст і сіл області вже користуються 3G-зв’язком компанії. Швидкісний мобільний інтернет також працює на ділянці міжнародної траси Київ - Чоп, яка пролягає через територію області.  

За даними компанії, у Житомирі 89% мешканців користуються зв’язком "Київстар". А всі абоненти передплаченого зв'язку в Житомирі отримають бонусні 3 ГБ трафіку у подарунок, якими можна буде скористатися протягом місяця.

Тепер 3G зв'язок став доступним абонентам усіх обласних центрів України. Сьогодні зв’язок 3G Київстар працює у 8658 населених пунктах, де проживає 75% жителів країни.

Всього 3G-зв’язок в Житомирі забезпечують 66 базових станцій на яких встановили новітнє обладнання, яке підтримує технології зв’язку 3G і 4G. 

Довідка про Київстар

Київстар – український оператор телекомунікацій, який надає послуги зв'язку та передачі даних на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 3G. Послугами оператора користуються понад 26 млн абонентів мобільного зв'язку.

Акціонери Київстар – міжнародна група VEON Ltd. (раніше – VimpelCom ltd), офіс у Нідерландах. Акції Групи знаходяться у вільному обігу на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).