"Шахтар" вирвав перемогу у "Сталі" на останній хвилині матчу чемпіонату України. Відео голів та найкращих моментів

У 3-му турі чемпіонату України з футболу донецький "Шахтар" вирвав у Дніпрі перемогу над кам'янською "Сталлю" на останній хвилині матчу

Чемпіонат України з футболу. 3-й тур

"Сталь" – "Шахтар" 1:2

Голи: Кузик, 9 – Тайсон, 45, Бланко Лещук, 90+2

"Сталь": Пеньков –Тимчик, Грачов, Даніелян, Михайличенко –Якимів (Костенко 74), Гор Малакян –Кузик, Мисик (Копитов 87), Едгар Малакян –Щебетун (Книш 43).

"Шахтар": П'ятов –Срна, Ракицький (Коваленко 66), Кривцов, Ісмаїлі – Фред, Степаненко – Марлос, Тайсон (Бланко Лещук 85), Бернард (Детніньо 74) –Феррейра.

Попередження: Тимчик 90+3, Даніелян 90+7, 90+8 - Тайсон 52, Ракицький 53, Степаненко 82, Кривцов 86, Фред 90, Дентіньо 90+2, Марлос 90+7.

Вилучення: Артур Даніелян 90+8.

"Сталь" відкрила рахунок на 9-й хвилині, після того, як Орест Кузик скористався неузгодженими діями голкіпера "Шахтаря" Андрія П'ятова та Даріо Срни, та після передачі з глибини поля прокинув м'яч з лінії карного майданчика у сітку. "Шахтар" відігрався наприкінці 1-го тайму, коли після перетасовки з Ісмаїлі ворота вразив Тайсон.

Все йшло до того, що "Шахтар" втратить очки, але у компенсований арбітром час наприкінці матчу перемогу команді Паулу Фонсеки приніс аргентинський форвард Густаво Бланко Лешук, який щойно вийшов на заміну та забив після передачі свого співвітчизника Факундо Феррейри.

 

Читайте також: Як "Динамо" помстилося "Шахтарю" за старі образи