Хет-трик Циганкова та рятівний удар Бланко Лещука. 5 найкращих голів 3-го туру чемпіонату України

Еспресо пропонує подивитися 5 найкращих голів 3-го туру чемпіонату України з футболу

Віктор Циганков, "Динамо"

"Динамо" – "Карпати" 5:0

Віктор Циганков став головним героєм матчу проти "Карпат". 19-річний півзахисник "Динамо" зробив хет-трик у ворота львів’ян. Найефектнішим став перший гол вінгера, після якого рахунок на 55-й хвилині став 2:0. Він сам розпочав багатоходову комбінацію, передачею на лівий фланг її продовжив Віталій Буяльський, а після навісу Тамаша Кадара Віктор Циганков ефектно підняв м'яч у повітря і ударом зльоту вразив ворота.

Орест Кузик, "Сталь"

"Сталь" – "Шахтар" 1:2

"Сталь" у матчі проти "Шахтаря" була близькою до того, щоб створити сенсацію та відібрати на своєму полі у донеччан очки. Команда із Кам'янського забила першою, але потім дозволила донеччанам зрівняти рахунок, а на останніх хвилинах матчу – вирвати перемогу.

Надію ж на успіх "Сталі" на 9-й хвилині подарував Орест Кузик, який, після вишуканої передачі через півполя від Гора Малакяна, скористався неузгодженістю голкіпера Андрія П'ятова та капітана "Шахтаря" Даріо Срни, та проштовхнув між ними м'яч з лінії штрафного у порожні ворота.

Артур Загорулько, "Ворскла"

"Ворскла" – "Зірка" 2:1

Артур Загорулько у матчі із "Зіркою" приніс "Ворсклі" перемогу. Наприкінці матчу форвард полтавчан скористався помилкою захисника "Зірки" Тараса Качараби, який після передачі із глибини поля головою невдало скинув м'яч. Загорулько не роздумуючи сходу потужно пробив та вразив ворота.

Густаво Бланко Лещук, "Шахтар"

"Сталь" – "Шахтар" 1:2

Аргентинець Густаво Бланко Лещук у матчі проти "Сталі" став рятівником "Шахтаря". Форвард вийшов на заміну наприкінці гри та приніс своїй команді перемогу. Гольову комбінацію дальньою передачею зі своєї половини поля розпочав Даріо Срна, ще один аргентинський нападник Факундо Феррейра головою скинув м'яч на хід співвітчизнику, який реалізував вихід один на один.

Максим Драченко, "Зірка"

"Ворскла" – "Зірка" 2:1

Максим Драченко у матчі проти "Ворскли" зрівняв рахунок на 25-й хвилині. Після подачі зі штрафного півзахисник "Зірки" скористався помилкою оборонця полтавчан, підхопив м’яч у карному майданчику та вразив правий кут воріт. Щоправда, у підсумку це не допомогло команді з Кропивницького уникнути поразки.