Компанія "РОСАВА" анонсувала нову лінійку зимових шин. PR

Компанія "РОСАВА" анонсувала нову лінійку зимових шин з асиметричним рисунком протектора Premiori Via Maggiore ZPlus

Про це йдеться у сюжеті Еспресо.TV.

Серійне виробництво шин розпочнеться у цьому році. Одна з особливостей нової моделі шин в тому, що асиметрична прорізка протектора розділена на три умовні частини. Шина виготовлена з інноваційної гумової суміші, що містить полімери та зберігає еластичність навіть при дуже низьких температурах. У цій моделі буде використана – зимова сИліка, яка спеціально розроблена французькою компанією для такого типу шин.
Зовнішня частина протектора забезпечує зчеплення на сухому асфальті, середня – на льоду, а внутрішня - на снігові.

"Ми спробували об'єднати в цій шині здавалося б такі складні суперечливі властивості для того, щоб за будь-яких умов водій сідав за кермо і не замислювався про те, куди він зараз поїде. Припустимо, з теплого місця в Україні водій може рушити куди-небудь на північ, до Скандинавії, або ще куди-небудь", - розповів начальник відділу перспективного проектування ПРАТ "РОСАВА" Євген Черток.

За якістю Via Maggiore Z Plus  відповідатиме усім міжнародним характеристикам та вимогам, запевняють у компанії. А за ціною буде по кишені пересічним українським автовласникам. Це підтверджує  генеральний директор Олександр Даліба. Зокрема він зазначив, що у компанії прикладають максимум зусиль аби шини і Солазо, і Солазо плюс були суттєво нижчої вартості, аніж у конкурентів, та стали доступними для споживачів. Такою ж буде цінова політика щодо зимових Premiori Via Maggiore ZPlus. 

Продукція єдиного в Україні виробника шин сертифікована брендовими світовими лабораторіями. Зокрема - чеською IGTT, французькою MICHELIN , іспанською IDIADA . У Сполучених Штатах відповідність технічним специфікаціям перевіряють за системою DOT.