У справі Януковича викликали першого важливого свідка

15 серпня у справі про держзраду колишнього президента Януковича допитають колишнього постпреда України в ООН Юрія Сергєєва

Про це повідомила речник ГПУ Лариса Сарган.

Суд призначив додаткове засідання на 14:00 15 серпня для допиту свідка по даній справі. Про це клопотала сторона звинувачення.

"Прошу шановний суд, крім призначених судових засідань на визначені дати, також призначити судове засідання у справі за обвинуваченням Януковича на 15 серпня 2017 року з метою допиту свідка Юрія Сергєєва та на вказану дату змінити порядок дослідження доказів. У разі задоволення клопотання викликати у судове засідання, яке відбудеться 15 серпня 2017 року, свідка Сергєєва Юрія Анатолійовича. Після завершення допиту свідка Сергєєва продовжити дослідження доказів відповідно до раніше визначеного порядку", - сказав прокурор Руслан Кравченко.

Він підкреслив, що просить про додаткове засідання у зв’язку з тим, що свідок перебуватиме на території України тільки 15 серпня.

Далі в серпні відбудеться ще три засідання - 17-го, 23-го і 31-го. У всіх випадках початок засідання призначили на 10:00.

Наступне засідання у справі "Україна проти Януковича" відбудеться 10 серпня о 10:00.