Маленькому Глібу дали жетон поліцейського й дозволили патрулювати Київ

Під час урочистої церемонії з нагоди святкування Дня національної поліції очільник МВС Арсен Аваков вручив поліцейський жетон хворому 4-річному хлопчику

Про це повідомляє Еспресо.TV.

"Ми не змогли пройти повз тієї ситуації, яка склалася з нашим маленьким громадянином Глібом. Цей 4-річний хлопчик вже майже рік бореться з непростою хворобою. Гліб впевнений, що хворобу можна подолати. І ще Гліб хоче бути поліцейським, і Гліб знає точно, що якщо одягти поліцейську форму, якщо мати наснагу і впевненість, то можна здолати і злодіїв, і хворобу", - розповів Аваков.

За його словами, голова Національної поліції Сергій Князєв провідав Гліба в лікарні й подарував йому спецзамовлення - спеціальну поліцейську форму.

"І зараз я, як міністр внутрішніх справ, від імені всієї поліцейської родини хочу вручити Глібу іменний поліцейський жетон", - сказав Аваков й вручив хлопцеві жетон.

Окрім того, президент Петро Порошенко дозволив реалізувати ще одну мрію хлопчика: долучитися до патрулювання київських вулиць на справжньому поліцейському мотоциклі.

"Гліб, якщо вірити, мрія точно здійсниться. І хочу тобі побажати: будь мужнім, будь сильним, перемагай! Крокуй досвоєї мети!", - сказав дитині президент.

Урочистості проходили на Софійській площі у Києві.