У Броварах п'яний як чіп водій влаштував перегони з поліцейськими

Затриманий перебував у стані алкогольного сп’яніння . У його крові виявили 2,23 проміле алкоголю, що більш ніж вдесятеро перевищує припустиму норму

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

"Близько 2-ї години ночі на одній з вулиць Броварів на законну вимогу працівників патрульної поліції водій автівки "Toyota Runner" не зупинився, продовжив рух, збільшуючи швидкість", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці повідомили, що екіпаж патрульних одразу почав переслідування з проблисковими маячками та звуковим сигналом і викликав допомогу.

Зазначається, що під час переслідування втікач постійно створював аварійні ситуації. Згодом поблизу села Требухів патрульним вдалося заблокувати авто правопорушника, який, сподіваючись утекти, пошкодив поліцейський автомобіль.

Виявилося, що втікачем є 52-річний мешканець села Требухів, якого вже розшукують правоохоронці Києва. У його крові було 2,23 проміле алкоголю (що більш ніж вдесятеро перевищує припустиму норму), до того ж при собі він не мав документів.

Наразі на затриманого складено протоколи за низку правопорушень: невиконання вимог про зупинку, керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння та без документів, створення аварійної ситуації, пошкодження авто, злісна непокора законним вимогам працівника поліції.