Україна затролила ображених санкціями росіян гіфкою з "Південного парку"

Україна в мережі Twitter потролила росіян гіфкою з мультсеріалу "Південий парк", у відповідь на російське відео, яке виклало МЗС Росії, як погрозу США за санкції

Допис був розміщений на офіційній сторінці України в мережі Twitter.

Днями президент США Дональд Трамп підписав черговий пакет санкцій проти Росії. На офіційному Twitter-аккаунті Росії вирішили оригінально відповісти розмістивши відповідний допис.

"Хто з санкціями до нас прийде, від них і загине. Ми присвячуємо це відео тим, хто хоче зашкодити нам новими санкціями", - написало МЗС Росії.

На відео, було зображено російський фестиваль культури, але у зв'язку з контекстом, людьми це було сприйнято так, наче Росія погрожує повернутися до середньовіччя. 

В свою чергу Україна не забарилася з відповіддю, заявивши, що через порушення міжнародного права, росіяни тепер бігають з паличками, а не літають на Марс.

"Якщо б ви поважали міжнародне право, то ви б уникнули санкцій і зараз би відправляли місії на Марс, а не бігали з паличками", - пише відомство.

До цього допису вони додали гіфку з мультсеріалу "Південний парк", який відомий своїм недитячим чорним гумором. На гіфці один з героїв лупцює іншого дерев'яним мечем.