Улюблений телеканал Трампа розкритикував Саакашвілі

Заяви екс-губернатора Одещини Міхеїла Саакашвілі можуть загрожувати підтримці, яку США надає Україні

Про це йдеться в статті Fox News.

У статті вказано, що президент України Петро Порошенко не лише дав своєму другу Саакашвілі українське громадянство, а й зробив його губернатором Одеської області.

"Але Саакашвілі у відповідь на доброзичливість Порошенка пішов з посади в 2016 році та розпочав необережно і необгрунтовано звинувачувати у корупції особисто Порошенка та уряд", - зазначається в матеріалі Fox News.

У статті вказано, що після втрати українського громадянства Саакашвілі намагається вдарити Порошенка та завдати йому найбільшої шкоди.

"Зокрема, екс-очільник Одеської області заявив, що твердження президента США Дональда Трампа щодо втручання України в президентські вибори в 2016 році є вірними", - наголошується в матеріалі Fox News.

Однак, сам Саакашвілі, коли він був президентом Грузії, намагався позбавити громадянства свого політичного суперника Бідзіну Іванішвілі, підкреслює американське видання.

"Якщо скасування громадянства Саакашвілі є безпідставним, як він каже, чому тоді рішення було підтверджено Національним антикорупційним бюро України? Варто зазначити, що НАБУ очолює Артем Ситник, а також там працює Гізо Углава. Вони обоє є союзниками Саакашвілі. Чи Саакашвілі вважає, що його близькі партнерами є ляльками в грі олігархів? Його твердження не мають сенсу", - підкреслюється в статті.

Саакашвілі може подумати, що його заяви є спробою помсти Порошенку, але насправді він мститься Україні, країні, якій він освідчується у коханні. Його заяви можуть загрожувати підтримці, яку США надає Україні, резюмують у Fox News.