Трамп пішов у відпустку через ремонт кондиціонерів у Білому домі

Президент США Дональд Трамп йде у відпустку через ремонт опалювальних труб, кондиціонерів і системи вентиляції у Білому домі

Про це повідомляє ВВС.

Президент проведе у своєму приватному гольф-клубі в Бедмінстері (штат Нью-Джерсі) 17 днів, що Білий Дім називає "робочою відпусткою".

Як зазначає представник адміністрації Ліндзі Уолтерс, від'їзд президента з Білого дому - це частина запланованого ремонту.

Всі працівники його західного крила (де розташований робочий кабінет президента США) повинні в серпні звільнити приміщення, оскільки там будуть замінені старі опалювальні труби, кондиціонери і система вентиляції, які прослужили 27 років.

Також будуть замінені зовнішні сходи з боку резиденції президента, які виходять на Національну алею, пофарбовані стіни, постелені нові килими, повішені нові гардини та полагодженні труби в прес-офісі, які протікають.

Трамп уже брав 11 днів робочої відпустки, щоб провести її у своїх маєтках у Палм-Біч у Нью-Джерсі. Крім цього в червні він провів вихідні в заміській резиденції президента США в Кемп-Девіді (штат Меріленд).