Донька воєнкома з Сєвєродонецька постійно відпочиває у бойовиків і в Криму

Заступник голови Луганського облвійськкомату Олег Моцпан свою доньку Альбіну відправляє відпочивати в окупований Крим і російське місто Сочі

При цьому він є учасником бойових дій та займається мобілізацією українських воїнів у АТО, пише журналіст Денис Казанський у своєму блозі.

Блогер нагадав, що Моцпан навіть проводив військово-патріотичну гру "Сокіл" для школярів в Северодонецьку.

"Весь час, доки триває АТО, Альбіна їздить на тусовки то в захоплений бойовиками Луганськ, то Крим, то на Кавказ, то в Ростов. При цьому Альбіні Моцпан лише 18 років. Так що на самодіяльність її поїздки жодним чином не тягнуть. Без дозволу і участі батьків її подорожі відбутися навряд чи змогли б. Декларація Моцпана знаходиться у відкритому доступі. Дочка Альбіна вказана в ній", - зауважив журналіст.

За його словами, про її мандрівки ніхто би й не довідався, якби дівчина сама "ретельно не задокументовувала свої переміщення" і не викладала фото в "Інстаграмм", де вона зареєстрована там під ніком vseveshnii_enot.

"Щоб ніхто не сумнівався, що обліковий запис належить саме Альбіні Моцпан, вона фотографує свої залізничні квитки з прізвищем", - додав журналіст.

Підтвердження того, що акаунт vseveshnii_enot належить саме Альбіні Моцпан

Сочі, 2017 рік

Ялта, 2016 рік

"Макдональдс" у Ростові-на-Дону

А це нічний клуб "Мічиган" в окупованому Луганську, осінь 2014 року. Російсько-терористичні війська саме готуються вдертися до Дебальцевого та Вуглегірська