Відома співачка записала відеозвернення з думками про самогубство

Ірландська співачка Шинейд О'Коннор оприлюднила емоційне відеозвернення, в якому розповіла про важку боротьбу з депресією, від якої страждає вже багато років

Про це стало відомо з її сторінки у Facebook.

О'Коннор розповіла, що вже кілька років живе на самоті в мотелі на задвірках Нью-Джерсі. Через дискримінацію, пов'язану з її психічним захворюванням, в її житті нікого немає, сказала співачка.

"Єдина людина в моєму житті - це мій психіатр, мила людина, яка каже, що я - його героїня. Це єдине, що підтримує в мені життя - що я його чортова героїня. Це досить важко", - розповіла співачка в 12-хвилинному відео.

За її словами, вона вже два роки йде цим шляхом, в повній самоті.

"Це покарання за те, що я - божевільна", - говорить та плаче О'Коннор. За її словами, вона не раз просила родичів приїхати до неї і забрати її додому, але ті не відповідали.

За словами співачки, вона записала відео, щоб довести до людей, наскільки важко жити людині з депресією або іншими розладами психіки.

"Психічне захворювання - це як наркотик. Йому все одно, хто ти, і що ще гірше, це не впливає на пов'язане з ним відчуження", - говорить О'Коннор.

Вона називає тих, хто страждає на психічні захворювання "найуразливішими людьми в світі", від яких часто відвертаються рідні та близькі.

"Моє життя обертається навколо того, як не померти, а це не життя", - говорить О'Коннор.

Ірландці Шинейд О'Коннор 50 років. Світова популярність прийшла до неї в 1990-х після виконання пісні Прінса Nothing Compares 2 U.

Всього О'Коннор записала 10 сольних альбомів.