Відомий український журналіст потребує допомоги

Наш колега, відомий телеведучий та журналіст, батько двох дітей, Олесь Терещенко потребує допомоги. Він вже пройшов перший курс хіміотерапії, проте це лиш початок довгого й складного шляху

Про це йдеться на його сторінці у Facebook. 

2 серпня Олесь приголомшив усіх глядачів, колег та друзів своєю світлиною у Facebook. Він хворий на онкологію. Потребує хіміотерапії та дорогого лікування.Точна сума - поки невідома. Та йдеться про десятки тисяч доларів.

З 2017 Новим роком Олесь Терещенко вітав Україну такими словами:"Я бажаю не просто чекати хороших новин, а діяльно контролювати кожного чиновника і політика поруч з вами. Бути впевненим у невідворотності змін і творити справжні людські вчинки."

Тепер справжній людський вчинок для нього може здійснити кожен з нас.

Допомогти Олесю можна за реквізитами: 

Карта Приватбанку у гривні:

4731217113983975

Карта Приватбанку у доларі США:

5168742204956506

Більше даних за посиланням:

Василь Рябчук, шеф-редактор телеканалу Еспресо відгукується: "Ми дуже тісно перетинались під час одного з передвиборчих марафонів. І фактично три дні тоді жили в одному приміщенні і тісно працювали з Олесем. Багато людей, які його дуже добре знають, говорять, що він чудовий батько, про те, що ніяка робота не заважала і він завжди знаходив баланс між сім'єю та роботою. Він та людина, яка завжди давала наснагу жити."

Віра Гирич, аналітик телеканалу Еспресо коментує: "Олесь - журналіст абсолютно світового рівня. Те, що він робить - повністю відповідає світовим стандартам журналістики. Треба згуртуватись, треба зробити все. Олесь, щоб ти тримався, ми з тобою, ти нам потрібен, все буде добре."

Дружина Олеся Інна Терещенко дякує всім за шалену підтримку: і за добрі слова, і за кошти. Та найбільша підтримка - вдома. Хоча десятирічному Данилкові та семирічному Іванкові поки не розповідали про хворобу тата.