Втрати у зоні АТО: 1 боєць загинув, ще 2 - поранені

За минулу добу один український військовослужбовець загинув на Донбасі, ще двоє військових зазнали поранень

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

На Донецькому напрямку практично всю ніч тривало вогневе протистояння у районах Авдіївки та на шахті Бутівка. Там сепаратисти гатили з мінометів калібру 82 міліметри, гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї. Українські війська асиметрично відповіли ворогу. 

На Луганському напрямку позиції неподалік Кримського та Трьохізбенки накрили вогнем із заборонених мінометів калібру 82 міліметри. А близько 22 години бойовики випустили 6 мін калібру 120 міліметрів по наших позиціях в районі Новотошківського. 

На Приморському напрямку окупанти застосовували міномети і гранатомети проти українських захисників у Новомихайлівці, Чермалику та Водяному. Ввечері бандити обстріляли з гранатометів опорний пункт в районі Талаківки, в результаті чого двоє військових зазнали поранень. 

"Ввечері і вночі на більшість обстрілів ворога сили АТО відповідали щільним вогнем. Нерідко наша відповідь була досить агресивною і мала для противника фатальні наслідки. Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 18 разів порушили режим перемир’я. Один український воїн загинув, ще двоє отримали поранення", - наголосили у штабі.