"Температура +50 і смердить": нардеп проїхалася у потязі "Укрзалізниці"

Народний депутат України Вікторія Сюмар ("Народний фронт") обурилася технічним станом вагонів та сервісом в пасажирському потязі сполученням Костянтинівка - Харків

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

"На верхніх полицях температура градусів 50+, постіль запрана і відверто смердить. І в провідників якраз закінчилася вода. Від спраги хоч помирай... Половина пасажирів - військовослужбовці, що з зони АТО ідуть у відпустки. І така повага з боку "Укрзалізниці". Зате - красиве оголошення про сервіс на фоні радянських фіранок, відсутності кондиціонерів і води. Такий собі вид іронії і знущання", - зазначила вона.

Читайте також: "Усе буде шансон". Як у мережі попрощались з рокером з "Укрзалізниці"

Історію з діяльністю польського топ-менеджера й відомого рок-виконавця Войцеха Бальчуна на чолі "Укрзалізниці" на нардеп вважає "черговим розчаруванням в "іноземних реформаторах", які тут нам зроблять "щастя". 

"Укрзалізниця" - це величезні гроші, і часто корупційне дно, на яке вони осідають. Реформи тут будуть тоді, коли вагони модернізують, постіль буде чистою, вода не буде проблемою і коли всі важливі напрямки будуть забезпеченні необхідним сполученням якісними потягами. Все решта - слова ні про що", - додала вона.