На "РОСАВУ" надійшло нове обладнання зі складання шин до 22 дюймів. PR

Національний виробник шин "РОСАВА", взявши курс на випуск конкурентоспроможних шин з посадковим діаметром від 17 до 20 дюймів, успішно виконує програму модернізації виробництва

Про це повідомляє Еспресо.TV.

У ці дні на підприємство надійшло нове сучасне,  краще на сьогодні обладнання EХХIUM зі складання шин компанії "VMI Holland B.V." (Нідерланди).

Одностадійний шиноскладальний комплекс забезпечить впровадження нових технологій зі збирання шин і освоєння нових видів продукції, що буде позиціонуватися у вищому ціновому сегменті, тобто як шини преміального класу від 17 до 20 дюймів з категорією швидкості H, V, W - 210 км/год, 240 км/год , 270 км/год відповідно.

Нагадаємо, що в рамках модернізації виробництва у липні надійшло нове високотехнологічне обладнання Apex фірми VIPO (Словаччина). У даний час  завершено його монтаж і проводяться пусконалагоджувальні роботи. Лінія в автоматичному режимі забезпечуватиме виготовлення наповнювального шнура і крила для легкових шин від 13 до 20 дюймів, що значно поліпшить показники динамічного і статичного дисбалансу шин.