Норвезькій співачці погрожують расисти через кліп із темношкірим хлопцем

Норвезька поп-зірка Софі Еліз почала отримувати погрози після того, як темношкірий актор зіграв у її кліпі її коханця

Про це повідомляє ВВС.

"У погрозах було так багато ненависті, це - найжорстокіша річ, із якою я стикалася в житті. Це відео мало розповідати про кохання. Така реакція показує, що надворі 2017 рік, а ми не просунулися далеко", - розповіла співачка в інтерв'ю.

Акаунт Софі Еліз у Instagram деактивували через небажану увагу. Сама співачка каже, що боїться виходити з дому.

22-річна Софі Еліз нещодавно підписала контракт з лейблом Universal Music Group. Відео для її останнього синглу All Your Friends зібрало понад 250 тисячі переглядів. Воно зібрало багато коментарів, у тому числі з погрозами вбивства, а також висловлюваннями расистського та сексистського характеру. Зараз відео вже вилучили з YouTube.

"Я не видаляла коментарі, тому що хотіла, аби люди бачили, що такі речі досі відбуваються. Я була громадською діячкою в Норвегії 6 років, тому звикла до ненависті на свою адресу. Але я не думала, що людей занепокоїть колір шкіри хлопця в моєму відео", - додала Еліз.

Поп-зірка зізналася, що очікувала певну дискусію щодо своєї пісні, але через її зміст, а не з приводу відео до неї. Вона також наголосила, що цей негативний досвід не відбив у неї бажання співпрацювати з темношкірими акторами.