Прокуратура розслідує відчуження землі депутатом на 39 млн грн

Прокуратура проводить слідчі дії в кримінальному провадженні про незаконне відчуження земель у Києво-Святошинському районі Київської області на суму 39 млн грн

Про це повідомив прокурор Київської області Дмитро Чібісов, передає "Інтерфакс-Україна".

Прокуратура проводить слідчі дії в кримінальному провадженні про незаконне відчуження земель у Києво-Святошинському районі Київської області на суму 39 млн грн, у справі фігурує депутат обласної ради, .

"Ми зараз проводимо слідчі дії, пов'язані з корупцією стосовно одного з керівників обласної ради, голови фракції... Приїхала (під будівлю прокуратури області) "група підтримки", керівництво облради і ще невідомі люди. Коли їм запропонували зайти і дати пояснення - вони відмовилися ", - сказав Чібісов у п'ятницю на брифінгу в Києві.

Прокурор не уточнив, про кого саме з депутатів і керівників облради йдеться, поінформувавши, що сума збитків від незаконного відчуження земель у Києво-Святошинському районі становила 39 млн грн.

У свою чергу, керівник фракції "Наш край" у Київській обласній раді Ярослав Добрянський на своїй сторінці в соцмережі Facebook написав, що Генпрокуратура мала намір його затримати.

"Все ж таки не зважилися в прокуратурі здійснити неправомірні заходи із мого затримання. Щиро хочу подякувати своїм колегам із депутатського корпусу обласної ради і небайдужих громадян за активну підтримку мене під стінами прокуратури", - зазначив Добрянський.